Neden Dolgun Tasarim ?

En İyiler Bizi Tercih Ediyor, Neden mi?

Çünkü Dolgun internet Hizmetleri ; Alanında uzman piyasa deneyimli teknik ekibiyle şirketinizin kurumsal kimliğini en uygun şekilde hedef kitlenize sunar, kullanışlı arayüzü ve özgün mersin web tasarımı projelerini sizin için tasarlar.

Çalışma Prensibimiz;

Yapmış olduğumuz ön görüşme ile firmanızın ihtiyaçlarını ve sizi isteklerinizi belirleriz.

Görüşmede aldığımız notlardan yola çıkarak, birden fazla özgün tasarımlardan oluşan seçenek sunarız. Müşteri kendine uygun taslağı seçer ve gerekli düzenlemeler yapılır.

İçeriklerin eklenmesiyle birlikte proje teslim süreci başlar, tüm bu aşamalar proje büyüklüğüne bağlı olarak yaklaşık olarak 7 – 14 iş günü sürmektedir.

Web Sitesi Oluştururken Nelere Dikkat Ederiz?

Web sitesi, günümüzde her firma ve her kurum için bir zorunluluk haline aldı.

Peki biz web sitenizi oluştururken en çok nelere dikkat ediyoruz biliyor musunuz?

Öncelikle site görselliği, ziyaretçiyi siteye çekmede ve sitede tutmada oldukça önemlidir. Bilim adamlarının yaptığı araştırmalara göre 10. saniyeden sonra insanların dikkati dağılmaya başlar; ve ilgi çekmeyen site incelenmeden kapatılmaya mahkumdur. Bu yüzden ana sayfa ve sitenin vereceği mesaj bu zaman içinde amacına ulaşabilmelidir… Ortalama okuyucu için bu, yaklaşık 40 sözcük anlamına gelir ve Dolgun İnternet Hizmetleri bu konuda tecrübe sahibi bir ekibe sahiptir..

Site İçeriği, hedef kitleyi doğrudan ilgilendiren konular hakkında olmalıdır ki ziyaretçi kaybı yaşanmasın.. Kaliteli ve yüksek ziyaretçi sayısı olan web siteleri yararlı ve ilginç içeriklere sahiptir. Ayrıca içerik sürekli ve düzenli olarak güncellenmelidir. Böylece site düzenli olarak ziyaret edilecektir.

Site renkleri, marka stratejisiyle ve kurumsal kimlik ile uyumlu olmalıdır. Web sitesindeki her şey marka imajını yansıtır.
Unutmayın, Web siteniz, marka denkliğini yaratmak ve markanın algısını geliştirmek için bir fırsat olarak düşünülmelidir..

En önemli unsurlardan birisi de sitede dolaşım ve sayfalara erişim kolay olmalıdır. Bir ziyaretçi birkaç tıklama ile istediği sayfaya ulaşabilmelidir.
Her sayfada arama mekanizmasının olması ve site haritasının olması, ziyaretçilerin aradıklarına erişmelerini kolaylaştırır.
Ayrıca her sayfada geri bildirim formu ve iletişim bilgilerinin olması sitenizin kalitesini de arttıracaktır.

Çalışma Stilimiz

Yeni bir proje başlangıcında işin dağılımı bellidir, herkes kendi alanındaki çalışmaları yapmaya başlar, ilk olarak bir harita çıkartılır. Bu harita sadece kağıt üzerinde iş paylaşımı değil, alanında uzman ekibimiz tarafından, bildiğiniz arama motoru dostu site haritasıdır ve bunun üzerine işe başlarız.

Tasarım ve görsellik fevkaledenin fevkinde olmalıdır ki ilk başta müşteri memnununiyeti sonra bizim portföyümüzün kalitesi…
Hiç kimse yaptırdığı işin kötü olmasını istemez bunun denkliğinde bizde portföyümüzde kötü referans istemeyiz ki bu sebepler işin kalitesini ön plana çıkarmamıza yeter de artar bile.


Copyright © 2017 Mersin Web Tasarım Yazılım Hizmetleri - Sosyal Medya Takip Reklam ve Yönetimi - Her Hakkı Saklıdır.
Metropol İş Merkezi C Blok No 53 - Merkez / MERSİN
Tel: 0546 898 99 92  Fax: 0546 89 89 999 2   E-mail: bilgi@dolguntasarim.com


Telif Hakkı © 2005 Dolgun Tasarım Hizmetleri | Mersin Web Tasarım :İbrahim DOLGUN Mersin Hosting :Dolgun İnternet Hizmetleri