Seo – Arama Motoru Optimizasyonu

AYLIK SEO DANIŞMANLIĞI

Grup anahtar kelimelerde düzenli çalışmanın yürütüldüğü metottur. Bu çalışma kapsamı, firma bünyesinde maaşlı bir SEO uzmanı çalıştırıyormuş gibi değerlendirilebilir. Ancak firma bünyesinde maaşlı seo uzmanı çalıştırmaktan .çok daha avantajlı bir çalışma düzenidir.

AYLIK DÜZENLİ SEO ÇALIŞMASI

Öncelikle maliyet açısından inceleyecek olursak, günümüzde aylık 2.500 – 3.000 düzeylerinde başlayan bir seo uzmanı maaşına kıyasla daha ekonomiktir. Özellikle sektörde henüz bu konuda uzmanlaşma sağlanamamışken, firmaların varlığını oluşturan web sitelerini bilgi düzeylerini tam olarak analiz ve kontrol edemeyeceğiniz seo uzmanlarına emanet etmek riskli bir durumdur.

SEO YATIRIM GETİRİSİ ( ROI )

– Anahtar kelimenizin arama hacmini buradan ölçebilirsiniz.
– Ürünlerinize ait bilgileri ( anahtar kelimenizin arama hacmi & ortalama ürün fiyatı ) giriniz.
– Dönüşüm oranı ayarlanabilir. E-Ticaret için ideal oran %2’dir.

 
1. Sıra Cirosu
1. Sıra Geliri
2. Sıra Cirosu
2. Sıra Geliri
3. Sıra Cirosu
3. Sıra Geliri
4. Sıra Cirosu
4. Sıra Geliri
5. Sıra Cirosu
5. Sıra Geliri
6. Sıra Cirosu
6. Sıra Geliri
7. Sıra Cirosu
7. Sıra Geliri
8. Sıra Cirosu
8. Sıra Geliri
9. Sıra Cirosu
9. Sıra Geliri
10. Sıra Cirosu
10. Sıra Geliri

Seo Nedir?

Seo, web sitenizin “Arama Motorları” tarafından daha hızlı ve kolay bir şekilde bulunup, listelenmesine ve arama sonuçlarında üst sıralarda çıkmasını sağlamak için yapılan iyileştirme çalışmalarına verilen genel isimdir.

Google Adwords (Google Reklamları) Hizmetinden Farkı Nedir?

Adwords hizmeti ile web siteniz, belirlediğiniz bütçe ile belirlediğiniz süre aralıklarında sınırlı olarak ilk sayfa da görüntülenirken, Seo hizmeti ile 7/24 ilk sayfada görünecektir. Seo çalışmaları web siteniz için kısa süreli reklam değil, kalıcı bir yöntemdir.

Seo Çalışmasının Avantajları?

  • Arama motorlarında her gün milyonlarca insan arama yaparak, çıkan sonuçlarda %85 oranında reklam yerine organik (doğal) arama sonuçlarını tercih etmektedir.
  • Reklam ile aynı bedeller ödense de Seo hizmeti ile web siteniz için kalıcı olacak bir çok işlem yapılmaktadır.
  • Şirketler bu konuda doğru kişi ve firmalar ile çalıştıklarında çok ciddi ziyaret ve sipariş rakamlarına ulaşmaktadır.
  • Arama motorlarında, doğal listelemede üst sırada olmanız, web sitenizin arama motorlarından organik ziyaretçi çekmesini sağlayacaktır.
  • Seçtiğiniz anahtar kelimeler doğrultusunda 1 yıllık sözleşme yapılara, garantili hizmet verilmektedir.

Seo Oluşum ve Maliyeti;

Arama motoru optimizasyonun da öncelikle hedef kitleniz ve hedef kitlenizin internette arama yaparken, alışkanlıklarını doğru olarak ön görmek çok önemlidir. Yani sizi internette arayacak olan hedef kitleniz sizi nasıl arıyorsa, kelimleri o şekilde oluşturmanız web sitenize oldukça fazla ziyaretçi çekmenizi sağlayacaktır.

Anahtar kelimeleriniz web sitenizdeki içeriklerle uyumlu olmalıdır. Seçtiğiniz anahtar kelimelerle sitenize yönlendirdiğiniz kullanıcı, web sitenie girdiğinde ihtiyaçlarına cevap bulmalıdır. Örneğin; İstanbul da bir boya firmasıysanız, Seo çalışması yapılmada “İzmir boya firmaları” yazıldığında arama motorlarında olmanız çok da mümkün değildir. Seo çalışması yapıldığında, aynı arama ile ilk sayfada yer almanız kaçınılmazdır ki SEO da tam olarak bunun için yapılmaktadır.

En merak edilende kuşkusuz Seo maliyetleri! Seçtiğiniz 5 anahar kelime doğrultusunda tarafınıza sunulacak arama sonuçları kriterlerine göre maliyetiniz aylık 500,00.-TL – 5.000,00.-TL arasında olacaktır. Arama sonuçları tablosu size ayrıntılı olarak raporlandırılacaktır.

Bu Bedel Nereye Harcanıyor?

  • Raporlandırma ve Danışmanlık Ücreti: %25

Yapılan çalışmalar ve mevcut durum her ay tarafınıza raporlanır.

  • Araç & Barındırma Kullandırım Ücreti: %15

Dizinlere kayıt ücretleri, Statik IP ücretleri, Majestic SEO, SEOmoz, Rank Ranger gibi araç maliyetleri, Hosting (Paravan blog ve siteler) v.b.

  • İçerik & Tanıtım Stratejisi Giderleri: %60

Makale ücretleri, jeneric anchor ‘lu tanıtım yazıları, web 2.0 blog oluşturma ve güncelleme, sosyal imeleme, wikipedia ve edu.tr çalışmaları, video sitelerinden backling, blog yazımı, site içi ve dışı seo çalışmaları, backlink temini v.b.

Fiyat Neye Göre Belirlenir?

Belirleyeceğiniz anahtar kelimelere göre ortaya çıkan arama sonuçları ve web sitenizin bu arama sonuçlarında ki mevcut durumuna göre fiyatlandırma yapılır.

Mersin Seo Merkezi – 0546 898 999 2

 


Copyright © 2017 Mersin Web Tasarım Yazılım Hizmetleri - Sosyal Medya Takip Reklam ve Yönetimi - Her Hakkı Saklıdır.
Metropol İş Merkezi C Blok No 53 - Merkez / MERSİN
Tel: 0546 898 99 92  Fax: 0546 89 89 999 2   E-mail: bilgi@dolguntasarim.com


Telif Hakkı © 2005 Dolgun Tasarım Hizmetleri | Mersin Web Tasarım :İbrahim DOLGUN Mersin Hosting :Dolgun İnternet Hizmetleri