Web Tabanlı Yazılım Nedir ?

WEB TABANLI YAZILIM NEDİR ?

İnternet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte web tabanlı yazılımlar yeni bir trend olarak karşımıza çıkmaya başladı.Web tabanlı yazılımlar sayesinde internet siteniz üzerinden sanal mağaza kurmanızı , online satış yapmanızı , bayilik sistemleri kurmanızı ve şirket içi birimler oluşturup işlerinizin takibini yapmanızı ve yönetmenize imkan tanır.

DOLGUN İNTERNET HİZMETLERİ internet ortamında web tarayıcıları üzerinde çalışan web tabanlı yazılımlar geliştirir.Geliştirilen bu web tabanlı yazılımlar (bulut yazılımlar) sayesinde web siteleri extra bir iş yüküne gerek kalmadan kendini otomatik güncelleyebilir ve işlem yapabilir. Masaüstü yazılımların aksine bulut yazılımlar sizi ofisinize , evinize yada iş yerinize bağlamaz tek bir bilgisayar üzerinde saplanıp kalmazsınız ve işlerinizi her platformda (pc , laptop , mobile , tablet) ve internetin olduğu heryerde gerçekleştirmenizi sağlar.

İşlerinizde günlük olarak kullandığınız fakat ihtiyaçlarınıza istediğiniz şekilde cevap vermeyen masaüstü çevirimdışı yazılımlar kullamanızdan ziyade sizlere ihtiyaçlarınızı karşılayacak daha kolay , daha pratik ve en kısa zamandan maksimum işlevsellik sağlayacak size ve işinize özgü çevirimiçi yazılımlar , web tabanlı yazılımlar diğer bir değişle bulut yazılımlar (cloud technology) sunar.

WEB TABANLI YAZILIMLARIN AVANTAJLARI;

  • Dağıtık konumlardan kullanım (şube, fabrika, depo, saha, seyahat)
  • Ağ sistemi dünyanın en ucuz ağı olan Internet
  • Yazılım indirme, yükleme, kurma vb. gerekmez. Standart web tarayıcılar ile kullanım
  • Destek personeli ihtiyacının yok denecek kadar az olması Bakım ve geliştirme kolaylığı
  • İşletim sistemi ve donanım bağımsızlığı
  • Mobil cihazlarla da kullanım

PROJELERİMİZİN ÖZELLİKLERİ;

1. Dinamik SistemGeliştirdiğimiz tüm yazılımlar modüler olduğu için herzaman gelişime açık ve istenildiği zaman sistemin her yerinde değişiklikler yapılabilir.
2. HizliÇünkü : Sistemlerimiz çok hafif (açılma süresi :1-2 sn) ve tüm yazılımlarımız Türkiyenin ve Dünyanın en iyi sunucularında barındırılıyor.
3. GüvenliÇünkü : Tüm yazılımlarımızda ve web projelerimizde dünyadaki tüm bankaların kullandığı SSL gibi dünyanın en iyi güvenlik sertifikalarını kullanıyoruz.
4. Heryerden ErişilebilirÇünkü : Yazılımlarımızın Mobil olması sayesinde işletmenizi ofise bağımlı kalmadan ister tatilde , ister seyahatte , isterseniz evinizden yönetebilirsiniz.
5. 7/24 Yedekleme Günlük , Haftalık , Aylık ve Yıllık yedekleme imkanı nedeniyle yazılımlarınız ve internet projeleriniz 7/24 güvence altında.
6. Mobil Uyumlu Akıllı telefonlar , ipad , iphone , ve android sistemlerinin gelişmesi ile tüm yazılım ve internet projelerimizin mobil uyumlu(responsive) hale geldi.
7. Kesintisiz Destek Tüm projelerimizde kesintisiz destek ve ulaşılabilirlik bizim temel prensibimizdir.Bu nedenle müşterilerimiz 7/24 bize ulaşabilir ve anında destek talep edebilir.
8. Geliştirmeye Açık Tüm yazılımlarımız ve internet projelelerimiz geliştirilmeye açıktır.Bu nedenle herşey müşterilerimizin istediği ve kullanım kolaylığına göre tasarlanır.

Facebook tan İletişim İçin Tıklayınız

Firma Rehberi Sitemizden İletişim İçin Tıklayınız

  Tüm Bilgi ve Destek İçin ;
Tel : 0546 898 999 2
Mail : bilgi@dolgunhost.com

 


Copyright © 2017 Mersin Web Tasarım Yazılım Hizmetleri - Sosyal Medya Takip Reklam ve Yönetimi - Her Hakkı Saklıdır.
Metropol İş Merkezi C Blok No 53 - Merkez / MERSİN
Tel: 0546 898 99 92  Fax: 0546 89 89 999 2   E-mail: bilgi@dolguntasarim.com


Telif Hakkı © 2005 Dolgun Tasarım Hizmetleri | Mersin Web Tasarım :İbrahim DOLGUN Mersin Hosting :Dolgun İnternet Hizmetleri