Hakkımızda

Firma Adi : Dolgun İnternet Hizmetleri DolgunTasarim Web Tasarım ve Yazılım Hizmetleri

HAKKIMIZDA


Dolgun İnternet Hizmetleri aktivite alani olarak kendisine web tasarım, web programlama ve uygulamaları, web hosting, sunucu kiralama, alan adı satın alma ve sanal mağaza tasarimi ve kurulumu, toplu SMS gönderimi ve tüm bu alanlarla ilgili teknik destek ve danışmanlık bilgi hizmetini seçmiştir.

MİSYONUMUZ


Müşterilerimizin satın aldıkları ürün ve hizmetleri en kolay ve en verimli şekilde kullanmalarını sağlamak. Herhangi bir sorunla karşılaştıklarında daima kendilerine yardımcı olmaktan çekinmeyen teknik destek elemanlarıyla sorunlarını en hızlı şekilde çözüme ulaştırmak. Daima hızlı, kesintisiz, güvenli internet bağlantısı ve hizmetleri sunmak.

VİZYONUMUZ


Gerek bireysel gerekse kurumsal pazarda iddiali bir pazar payına sahip olarak Türkiye'de hosting alaninda öne çıkan birkaç firmanın arasında yer almak. Dünya seviyesindeki, ucuz ve kaliteli hizmet anlayışını siz müşterilerimize yaşatmak.

TEKNİK ALTYAPIMIZ


Dolgun İnternet Hizmetleri  teknik altyapı olarak güvendiğiniz markaların en son teknoloji ürünlerinden amacına ve vereceği hizmete en uygun olanlarını seçmektedir. Sunucularımızda işletim sistemi olarak Windows 2003 veya Linux AIX HP-UX Enterprise Edition kullanılmaktadır. Diğer bütün ürünlerimizde İntel, AMD, HP, SNC, Dell, Cisco'nun da aralarinda bulundugu her biri alanında uzmanlaşmış, kaliteli hizmet sunan markalari tercih etmekteyiz.İnternet bağlantılarımız ise 1000 Mbit/saniye`dir. Ayrıca sunucularımız hem TR hemde YURTDIŞI locasyonludur.


Copyright © 2017 Mersin Web Tasarım Yazılım Hizmetleri - Sosyal Medya Takip Reklam ve Yönetimi - Her Hakkı Saklıdır.
Metropol İş Merkezi C Blok No 53 - Merkez / MERSİN
Tel: 0546 898 99 92  Fax: 0546 89 89 999 2   E-mail: bilgi@dolguntasarim.com


Telif Hakkı © 2005 Dolgun Tasarım Hizmetleri | Mersin Web Tasarım :İbrahim DOLGUN Mersin Hosting :Dolgun İnternet Hizmetleri