E-Mail Hizmeti

Mersin Mail E-Mail Hizmeti

Elektronik Bülten / E-Mailing E-Mail Hizmeti Nedir?

Büyüklüğü ne olursa olsun, bir ticari yapının sağlıklı çalışabilmesi için en önemli unsurlardan biri iletişimdir. Markanızın veya şirketinizin tüm paydaşları ile sağlıklı bir iletişim kurması, sağlıklı bir büyümeyi getirecektir. Bültenler, paydaşlarla iletişimi doğru kurabilmek için iyi bir araçtır. Ancak posta ile gönderilen bültenlerin maliyeti yüksek olduğundan, birçok kurumsal şirket elektronik bülten yayınlamayı tercih eder. Bu elektronik bültenler şirketin web sitesinde yayınlanabileceği gibi tüm paydaşlara e-mail olarak da gönderilebilir.

Neden Elektronik Bülten / E-Mailing?

Markanızın veya şirketinizin sağlıklı bir büyüme gösterebilmesi için çalışanlarınız, müşterileriniz, tedarikçileriniz, hissedarlarınız gibi tüm paydaşlarınız ile iyi bir iletişiminizin olması gerekir. Bu iletişimi sağlayarak hem mesajınızı ulaştırabilir hem de herkesin motivasyonunu yükseltebilirsiniz. Bu iletişimi sistematik biçimde yürütmek, profesyonelliğin temellerinden biridir. Zira şirketiniz veya markanız büyüdükçe tüm paydaşlarla iletişim kurmanız giderek zorlaşacaktır. Bülten yayınlayarak herkese doğru, açık ve detaylı bilgi ulaştırmanız mümkündür. Düzenli olarak yayınlanan bültenler kurum kültürünü de güçlendirirler. Elektronik bülten hazırlanırken ve bu bülten e-mail ile paydaşlara ulaştırılırken dikkat edilmesi gereken noktaların başında yayınlama biçimi gelmektedir. Yayınlanacak olan bülten tüm bilgisayarlarda rahatça açılabilecek bir formatta kaydedilmeli, eğer e-mail’in içerisine yazılamıyorsa dosya boyutları büyük olmamalıdır. E-mail yazılımında yapılacak değişiklikler ile her bir alıcıya tek tek gönderim yapılması mümkündür. Bu sayede alıcı, kendi isminin yazıldığını görecek ve motivasyonu artacaktır.

Elektronik Bülten / E-Mailing Çözümlerimiz

Markanızın veya şirketinizin kurumsal iletişimini güçlendirmek için tüm paydaşlarınıza doğru ve açık bilgi aktarmanızı sağlayacak elektronik bültenler yayınlanması ve bu bültenlerin e-mail ile de gönderilmesi konusunda profesyonel çözümler sunuyoruz. Elektronik bülten ve e-mailing ihtiyaçlarınız için DOLGUN İnternet Hizmetlerinden hizmet alabilirsiniz.

Email Hosting ; 0546 898 99 92


Copyright © 2017 Mersin Web Tasarım Yazılım Hizmetleri - Sosyal Medya Takip Reklam ve Yönetimi - Her Hakkı Saklıdır.
Metropol İş Merkezi C Blok No 53 - Merkez / MERSİN
Tel: 0546 898 99 92  Fax: 0546 89 89 999 2   E-mail: bilgi@dolguntasarim.com


Telif Hakkı © 2005 Dolgun Tasarım Hizmetleri | Mersin Web Tasarım :İbrahim DOLGUN Mersin Hosting :Dolgun İnternet Hizmetleri