HABERLER / DUYURULAR
Dolgun Tasarım Neler Yapar / 30 Temmuz 2014, 14:36

WEB TASARIM - WEB SİTE TASARIMI

Dünyanın her yerinden hızlı, kolay ulaşılabilir ve size özel bir web tasarıma sahip olun.

GRAFİK TASARIM

Firmanızın iş kalitesini artıran ve firmanızı en iyi şekilde tanıtacak yollardan biri de kurum kimliği çalışmasıdır. Acıbadem Medya olarak uygun ve etkili bir dil kullanarak oluşturduğumuz grafik tasarım çalışmalarımızla markanıza ait kurumsal kimliğinizin ulusal ve uluslar arası alanda itibar kazanmasına katkı sağlıyoruz.

WEB YAZILIM (WEB PROGLAMA)

Web yazılım ile web sitenizi dilediğiniz yerden yönetebilir, istediğiniz değişiklikleri yapabilir, web sitesini yönetecek olan destek elemanı ihtiyacınız azalır ve mobil cihazlarda da kullanım sağlayabilirsiniz.

MOBİL UYGULAMA

Acıbadem Medya olarak, markanıza ait; Iphone,Ipad, android,Windows 8, ios uygulama ve Iphone,Ipad, android, ios yazılım geliştirme hizmetini şık ve kullanışlı bir şekilde sunmaktayız.

KURUMSAL SEO

Acıbadem Medya olarak şirketinize ait web sitelerinin kurumsal SEO çalışmasını yaparak; şirketinizin reklamlarını “black hat seo” gibi tekniklere başvurmadan doğal yollarla sağlıyor, bu çalışmayı uzman kişilerle gerçekleştiriyoruz.

KURUMSAL KİMLİK

Acıbadem Medya olarak sektöre yakınlığımız ve referanslarımız ile iletişim sağlamak istediğiniz hedef kitlenizin gözünde imaj ve itibarınızı, marka bilinirliliğinizi, güvenirliliğinizi arttıracak, akılda kalıcılığınız sağlayacak ve firmanızın imzası olacak kurumsal kimlik çalışmaları yapmaktayız.

E-TİCARET

E-ticaret gerçek hayatta ticaretini yaptığınız ürün ya da ürünleri, elektronik ortamda satışa sunmaktır. Bunun için gerekli olan size özel hazırlanmış bir e-ticaret sitesidir.

GOOGLE REKLAM (GOOGLE ADWORDS)

Artık zamandan tasarruf ederek, yeni müşterilerinize ulaşmanız çok kolay. İşletmenizi büyütmeniz için, belirlediğiniz bütçe ile istediğiniz zaman Google Reklam hizmetinden faydalanabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA ve SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

Acıbadem Medya olarak, şirketinize ait sosyal medya hesaplarınızın yönetilmesi ile ilgili hizmeti sizlere sunmaktayız.

İÇERİK GELİŞTİRME

Acıbadem Medya olarak sektöre olan yakınlığımız ile tüm teknolojik gelişmeleri takip ediyor, web sitenizin içeriğini geliştiriyor ve bu gelişmelere uygun olarak güncel tutuyoruz.

0546 898 9992



Diğer Haberler
Copyright © 2017 Mersin Web Tasarım Yazılım Hizmetleri - Sosyal Medya Takip Reklam ve Yönetimi - Her Hakkı Saklıdır.
Metropol İş Merkezi C Blok No 53 - Merkez / MERSİN
Tel: 0546 898 99 92  Fax: 0546 89 89 999 2   E-mail: bilgi@dolguntasarim.com


Telif Hakkı © 2005 Dolgun Tasarım Hizmetleri | Mersin Web Tasarım :İbrahim DOLGUN Mersin Hosting :Dolgun İnternet Hizmetleri